Dragnea anunta ca se lucreaza la o noua lege a achizitiilor publice. Licitatiile vor fi simplificate

Sambata, 18 Martie 2017, ora 17:52
1022 citiri
Dragnea anunta ca se lucreaza la o noua lege a achizitiilor publice. Licitatiile vor fi simplificate
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Timisoara, ca Guvernul pregateste o lege a achizitiilor strategice care va permite derularea mai rapida a licitatiilor.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa, care a avut loc la Timisoara, ca se lucreaza la o lege a achizitiilor publice, astfel incat licitatiile sa se deruleze mai rapid, modelul fiind unul inspirat din "tarile dezvoltate".

"Se lucreaza acum intens la o Lege a achizitiilor strategice, care se va finaliza cu un proiect de lege, care va fi dezbatut in Parlament, care sa aiba in mod nominal si foarte clar in anexa investitiile ce vor fi cuprinse in aceasta procedura simplificata, in cel putin trei domenii mari: infrastructura, energie si aparare, cu niste proceduri inspirate din tarile dezvoltate care nu au aceste intarzieri uriase in istorie", a declarat Dragnea, citat de News.ro.

Proiectul de lege ar putea fi lansat in doua, trei saptamani in dezbatere publica.

"Dupa parerea mea, cred ca in maxim doua - trei saptamani de zile, proiectul de lege va putea fi lansat in dezbatere publica, urmand ca in Parlament sa fie totusi o procedura rapida, pentru ca este nevoie pentru toata dezvoltarea Romaniei de aceasta lege", a afirmat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu, prezent la conferinta de presa, a spus ca "au existat discutii, inclusiv cu Comisia Europeana in aceste saptamani, astfel incat tot ceea ce propunem acolo sa ajute la deblocare, dar si respectand anumite reguli ale Comisiei Europene". ...citeste mai departe despre "Dragnea anunta ca se lucreaza la o noua lege a achizitiilor publice. Licitatiile vor fi simplificate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea noua lege achizitii strategice, #Dragnea lege licitatii achizitii strategice, #noua lege licitatii achizitii strategice , #Stiri Guvern