Dragnea anunta ca modificarea Legilor Justitiei este o prioritate ca sa opreasca "abuzurile statului paralel"

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 17:34
1281 citiri

Liderii PSD s-au reunit vineri la Baile Herculane intr-o sedinta a Comitetului Executiv in care a fost votata in unanimitate o rezolutie impotriva "statului paralel si ilegitim" care, sustin ei, vrea sa distruga partid facand dosare si punand bete in roate guvernarii.

Rezolutia citita de secretarul general al PSD Marian Neacsu, unul dintre cei prezenti luni la DNA sa-l sustina pe Dragnea cand a fost instiintat ca e urmarit penal in dosarul TelDrum, il mentioneaza si pe Klaus Iohannis. Social-democratii sustin ca presedintele a incalcat Constitutia pentru ca permite functionarea "statului paralel". Intrebat insa daca PSD vizeaza suspendarea lui Iohannis, Dragnea a spus ca nu s-a discutat inca despre asta.

In schimb, Dragnea a dezvaluit ca modificarile Legilor Justitiei sunt esentiale pentru a putea pune punct "abuzurilor statului paralel".

"Statul paralel dispare cand nu mai are instrumentele prevazute in niste legi care pot fi interpretate", le-a spus Dragnea jurnalistilor care incercau sa obtina lamuriri in legatura cu aceasta entitate des mentionata in ultimul timp de cei de la PSD si ALDE, dar foarte vag conturata.

Ziaristii au insistat cu intrebari despre formeaza acest "stat paralel". Dragnea a spus ca nu are acum timp sa prezinte asta, pentru ca ar trebui sa reia toate discutiile din emisiunile care au abordat tema in ultimul timp: "Se vorbeste in spatiul public de foarte mult timp si cred ca toata lumea intelege".

La acest raspuns, o jurnalista a replicat "deci nu aveti nicio dovada", fapt ce l-a enervat vizibil pe liderul PSD.

"Nu am niciun fel de dovada, totul e perfect in Romania", a raspuns pe un ton ironic si taios Dragnea, dupa ce anterior el si Tudose prezentasera si bilantul celor 10 luni de guvernare PSD-ALDE. ...citeste mai departe despre "Dragnea anunta ca modificarea Legilor Justitiei este o prioritate ca sa opreasca "abuzurile statului paralel"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea modificare legi justitie, #Dragnea stat paralel dosar DNA Teldrum , #Stiri Guvern