Dragnea anunta ca intr-o luna va fi infiintata o noua companie de stat: Casa Romana de Comert

Marti, 22 August 2017, ora 17:57
1325 citiri
Dragnea anunta ca intr-o luna va fi infiintata o noua companie de stat: Casa Romana de Comert
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, seful PSD, a anuntat marti, la Calarasi, ca a discutat cu premierul Mihai Tudose despre infiintarea in cel mai scurt timp - maximum o luna - o noua companie de stat.

"Am vorbit cu primul-ministru si, in foarte scurt timp, vom infiinta o Casa Romana de Comert, o companie de stat care sa inceapa sa se implice in relatiile si de import-export si de preluare a produselor agricole si legumicole si zootehnice.

De exemplu, sunt foarte multe cereri de miei, de oi din diverse tari, din Golf, sunt, de asemenea, solicitari mari din China, de cantitati uriase de carne. Este aproape imposibil ca un trader sa vina sa 'se plimbe' prin Romania si sa gaseasca el o suta de mii de capete sau doua sute de mii de capete de oi sau de miei. De asemenea, cu cerealele, cu legumele la fel", a declarat Dragnea, la Calarasi.

Potrivit lui Dragnea, viitoarea companie, dupa ce va fi infiintata, va deveni un actor important in domeniu.

"Sigur ca unii se vor supara, ne vor critica (...), dar pana la urma interesul nostru este al producatorilor romani. Va fi infiintata in maximum o luna, sa vedem daca e nevoie de HG sau de lege", a precizat liderul PSD. ...citeste mai departe despre "Dragnea anunta ca intr-o luna va fi infiintata o noua companie de stat: Casa Romana de Comert" pe Ziare.com

#Dragnea Casa romana de Comer, #Tudose Casa romana de Comer, #Casa romana de Comer , #Stiri Guvern