Dragnea ameninta ca va folosi ordonante de urgenta, daca Iohannis intarzie legile la promulgare

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 21:54
797 citiri
Dragnea ameninta ca va folosi ordonante de urgenta, daca Iohannis intarzie legile la promulgare
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara, la Romania TV, ca luni Parlamentul va fi convocat in sesiune extraordinara pentru ca Guvernul sa poata da ordonante. El spune ca guvernul va utiliza ordonante de urgenta pentru ca legile PSD sa nu mai ajunga la promulgare la presedintele Iohannis.

"Maine convocam Parlamentul in sesiune extraordinara. De ce? Pentru ca Guvernul sa poata sa emita ordonante. parlamentul fiind convocat in sesiune extraordinara, Guvernul poate emite ordonante. noi nu ne pierdem in detalii. Am vazut ca acest Guvern se doreste sa fie blocat, foarte bine, folosim toate parghiile legale si constitutionale pe care le avem pentru a asigura Guvernului conditiile sa guverneze", a anuntat Liviu Dragnea, la Romania TV.

Liviu Dragnea l-a avertizat duminica seara pe presedintele Klaus Iohannis ca, in cazul in care va incerca blocarea sau intarzierea legilor adoptate de Parlament, Guvernul va utiliza instrumentul Ordonantelor de Urgenta, acte normative care ...citeste mai departe despre "Dragnea ameninta ca va folosi ordonante de urgenta, daca Iohannis intarzie legile la promulgare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea ordonante urgenta , #Stiri Guvern