Dragnea a impartit PSD in doua tabere, pro si contra Grindeanu

Joi, 15 Iunie 2017, ora 13:55
800 citiri
Dragnea a impartit PSD in doua tabere, pro si contra Grindeanu
Foto:Facebook/Dobra Calin

Decizia lui Liviu Dragnea de a forta demisia lui Sorin Grindeanu pare ca i-a impartit pe liderii din teritoriu in doua tabere: cei care sunt de partea premierului, si cei care il vor plecat.

Presedintele executiv al PSD Timis, Calin Dobra, a declarat, joi, ca organizatia il sustine in continuare pe Sorin Grindeanu, dar ca nu comenteaza decizia luata aseara in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, pentru ca nu a fost acolo.

"Nu comentez decizia CEx de aseara, nu am fost acolo, dar il sustinem in continuare pe Sorin Grindeanu, asa cum am decis in urma cu doua zile in sedinta. In continuare Sorin Grindeanu ramane presedintele PSD Timis, are sustinerea noastra totala", a spus Dobra.

Luni, membri ai PSD Timis s-au reunit in sedinta, la initiativa a aproximativ 50 de primari din judet, pentru a semna o rezolutie de sustinere a premierului Sorin Grindeanu.

De cealalta parte, liderul judetean al PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, il sustin pe seful de partid.

"Sunt de partea partidului si cred ca decizia luata, privind retragerea sprijinului pentru premierul Sorin Grindeanu, este una corecta. Nu mi se pare corect (ca Grindeanu, n.red.) sa mearga in continuare cu aceeasi poveste ca va demisiona doar daca va fi desemnat un alt premier PSD. Inainte ca presedintele Iohannis sa poata desemna un alt prim-ministru de la PSD, Grindeanu trebuie sa demisioneze", a spus Caprar, citat de News.ro.

Intrebat daca va sustine o eventuala motiune impotriva guvernului, liderul PSD Arad a spus ca va vota pentru.

Ramai pe Ziare.com pentru a afla, imediat ce se intampla, cele mai noi informatii despre criza politica fara precedent de la varful tarii: Urmareste AICI in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor de joi.

Manifestatie de sustinere pentru Sorin Grindeanu in Piata Victoriei: "Sorine, fii barbat", "Dragnea, nu fi trist, Grindi e acum #Rezist"

Dragnea anunta ca a luat act de demisia lui Grindeanu si propune joi un nou premier. Grindeanu spune ca nu renunta la functie

Grindeanu: L-am trezit pe Klaus Iohannis cu OUG 13. Acum ii dati Guvernul. De ce? (Surse) ...citeste mai departe despre "Dragnea a impartit PSD in doua tabere, pro si contra Grindeanu" pe Ziare.com

#Calin Dobra PSD Timis, #Calin Dobra sustinere Grindeanu , #Stiri Guvern