Dragnea a explicat de ce a amanat Legea salarizarii: Sa mai stea la dospit in Saptamana Mare. Mai iau si eu decizii la partid

Luni, 10 Aprilie 2017, ora 17:30
3094 citiri
Dragnea a explicat de ce a amanat Legea salarizarii: Sa mai stea la dospit in Saptamana Mare. Mai iau si eu decizii la partid
Foto: Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat de a ales sa amane cu o saptamana depunerea Legii salarizarii in Parlament, mentionand ca aceasta trebuie "sa mai stea la dospit" in Saptamana Mare si ca "din cand in cand" mai ia si el decizii, trecand peste anuntul facut anterior de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

"S-au completat toate semnaturile colegilor, dar am decis sa mai stea o perioada. E Saptamana Mare, vin si sarbatorile de Paste, ii rog pe colegii mei din Parlament sa studieze cu atentie legea. Daca au intrebari de pus, sa le puna.

Pe de alta parte, toti cei interesati din societate sa aiba posibilitatea de a avea acces direct si sa studieze proiectul de lege adevarat, nu un proiect care a circulat in spatiul public, nu stim de unde si de ce. De asemenea, sa fie transmis si celorlalte grupuri parlamentare din Parlament", a spus Dragnea.

Intrebat de ce s-a ajuns la amanarea legii in Parlament, desi ministrul Lia Olguta Vasilescu anuntase duminica seara ca legea va ajunge in Parlament luni, Dragnea a raspuns: "Din cand in cand, mai iau si eu decizii la partid. O saptamana, 10 zile in plus nu strica nimanui, ba dimpotriva".

"Este o perioada in care absolut toata lumea are posibilitatea sa studieze. Daca vor veni propuneri care imbunatatesc textul, anexele, aduc principii mai bune, teoretic da (mai pot fi modificari - n.red.). Credem foarte mult in proiect, dar e mai bine sa mai stea la dospit o saptamana, 10 zile.

Putin posibil sa vina amendamente de majorare, dar este posibil sa vina amendamente de micsorare (de salarii - n.red.). Haideti sa vedem, poate vin amendamente extraordinar de bune", a mai spus Dragnea.

Nu in ultimul rand, acesta le-a transmis jurnalistilor ca legea "nu se adopta in aceasta noapte, ca vrem sa fie mai bine inteleasa", subliniind ca aceasta poate fi consultata pe site-ul PSD, care insa nu mai putea fi accesat in timpul declaratiilor, dar nici in minutele de dupa.

Ministrul Muncii anuntase si vineri seara ca Legea salarizarii va fi depusa luni la Parlament.

Citeste toate stirile despre legea salarizarii

Citeste mai multe pe subiectul Legii salarizarii unitare:

PSD nu mai depune saptamana asta Legea salarizarii in Parlament. Dragnea: Sa-si mai dea lumea cu parereaDragnea prezinta cat vor castiga profesorii, medicii si alte categorii de bugetari, potrivit noii Legi a salarizarii unitareLegea salarizarii unitare: Patriarhul va castiga mai mult decat sefii SRI, SIE si STS (Surse)Scad salariil ...citeste mai departe despre "Dragnea a explicat de ce a amanat Legea salarizarii: Sa mai stea la dospit in Saptamana Mare. Mai iau si eu decizii la partid" pe Ziare.com

#Liviu Dragnea Legea salarizarii, #Legea salarizarii dezbatere, #Legea salarizarii depusa Parlament , #Stiri Guvern