Dragnea a convocat Parlamentul in sesiune extraordinara saptamana viitoare

Sambata, 29 Iulie 2017, ora 13:15
777 citiri

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august, urmand ca sedinta Biroului Permanent la care sa se oficializeze intentia sa aiba loc miercuri, la ora 11.00.

"Sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor va avea loc miercuri, 2 august, incepand cu ora 11.00 (sala 'Barbu Catargiu', nivel P1). Pe ordinea de zi se afla scrisoarea presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Liviu Dragnea, prin care se solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august", se arata intr-un comunicat de presa de sambata al Camerei Deputatilor.

Deputatii au primit si un SMS, in acest sens, de la Liviu Dragnea, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a deputatului USR Iulian Bulai.

"Al doilea SMS primit de la Liviu Dragnea. Intentioneaza convocarea unei sesiuni extraordinare peste 3 zile. Va anunt de pe acum ca nu voi putea sa particip. Sper sa nu ne luati prin surprindere cu deciziile pe care le veti lua in mod extraordinar, domnule presedinte! De asemenea spre deosebire de sesiunea extraodinara din ianuarie pe care ati initiat-o dar la care nu ati participat, sper sa participati la aceasta sesiune", a scris Iulian Bulai.

Premierul Mihai Tudose a declarat luni, dupa ce a participat la sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, pentru a se adopta un proiect de lege prin care ELCEN sa treaca in subordinea Primariei Capitalei, astfel incat sa se rezolve problema incalzirii din Bucuresti.

Premierul Tudose vrea sesiune extraordinara in Parlament, pentru ca ELCEN sa ajunga sub comanda lui Firea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca liberalii vor cere suplimentarea ordinii de zi a sesiunii extraordinare cu numirea unui nou Consiliu de administratie al Radioul public, spunand ca "cizma pesedista distruge o institutie publica de traditie".

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a anuntat, vineri, ca formatiunea a depus la conducerea Parlamentului Romaniei o solicitare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare pentru audierea ministrului de Finante, dar si pentru ca Avocatul Poporului sa prezinte raportul cu privire la constitutionalitatea OG 4/2017 si pentru a fi numit un nou Consiliu de Administratie la SRR. ...citeste mai departe despre "Dragnea a convocat Parlamentul in sesiune extraordinara saptamana viitoare" pe Ziare.com

#Dragnea sesiune parlamentara extraordinara , #Stiri Guvern