Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis: Ce a decis azi Inalta Curte

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 15:50
1367 citiri
Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis: Ce a decis azi Inalta Curte
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis a fost amanat de catre magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), la doua zile dupa ce primarul Sibiului a castigat alegerile prezidentiale.

Primul termen al dosarului ar fi trebuit sa se judece marti la curtea suprema, dar magistratii au amanat discutarea spetei, fara sa precizeze insa data la care instanta va analiza din nou cazul lui Iohannis.

Termenul de marti ar fi fost primul din acest dosar dupa ce, in data de 30 septembrie, ICCJ a admis in principiu judecarea recursului declarat de Agentia Nationala de Integritate la decizia Curtii de Apel Alba Iulia, care ii daduse castig de cauza lui Klaus Iohannis.

Cum Livia Stanciu, presedintele ICCJ, a declarat in urma cu cateva zile ca instanta va astepta ca judecatorii CCR sa ia o decizie in legatura cu constitutionalitatea legii ANI, era foarte probabil ca aceasta ...citeste mai departe despre "Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis: Ce a decis azi Inalta Curte" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis amanare incompatibilitate, #Klaus Iohannis ICCJ termen, #Klaus Iohannis termen amanat , #Stiri Guvern