Anuntul lui Dominic Fritz: "Sunt primar validat definitiv al Timisoarei". Cand va fi investit oficial in functie

Miercuri, 28 Octombrie 2020, ora 12:02
778 citiri
Anuntul lui Dominic Fritz: "Sunt primar validat definitiv al Timisoarei". Cand va fi investit oficial in functie
Dominic Fritz, primarul Timisoarei FOTO Facebook

Dominic Fritz a anuntat ca este "primarul definitiv al Timisoarei" de miercuri, 28 octombrie, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fritz transmite ca va fi investit in functie vineri, 30 octombrie, si ca Tribunalul Timis a respins cele trei apeluri impotriva hotararii de validare a mandatului sau de primar.

"Sunt, de azi, primar validat definitiv al Timisoarei.

Tocmai am vorbit si cu d-na Prefect, care mi-a comunicat ca voi fi investit in functie vineri, 30 octombrie, la ora 10:00.

Tribunalul Timis a respins cele trei apeluri impotriva hotararii de validare a mandatului meu de primar, prin care se invoca o incompatibilitate intre calitatea mea de cetatean european si dreptul de a candida la Primarie. Judecatorii au confirmat legalitatea validarii mandatului meu, a candidaturii mele si votul timisorenilor. S-a respins de asemenea cererea de sesizare a Curtii Constitutionale", a scris Dominic Fritz pe Facebook.

...citeste mai departe despre "Anuntul lui Dominic Fritz: "Sunt primar validat definitiv al Timisoarei". Cand va fi investit oficial in functie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dominic fritz, #primar, #Timisoara, #investire, #functie , #Stiri Guvern