DNA vrea ridicarea imunitatii premierului Ponta: Care sunt pasii pana la un vot in plen

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 17:57
1073 citiri
DNA vrea ridicarea imunitatii premierului Ponta: Care sunt pasii pana la un vot in plen

Secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a explicat, la iesirea de la sedinta Biroului Permanent, care sunt procedurile in ceea ce priveste solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmarii penale impotriva premierului Victor Ponta, pentru conflict de interese.

Asadar, Biroul Permanent al Comisiei Juridice are termen pana luni, desi in regulament sunt prevazute cinci zile, ca sa formuleze o informare in acest sens. Mai exact, deputatii juristi trebuie sa spuna cat timp considera ca au nevoie pentru a studia, alaturi de avocatii prim-ministrului, dosarul de 1.110 pagini.

Apoi, Comisia are la dispozitie maximum 14 zile pentru prezentarea unui raport favorabil sau nu cu privire la solicitarea DNA.

Victor Ponta, urmarit penal de DNA - LIVE

Jurnalistii au subliniat ca pana acum nu era nevoie de o informare in prealabil, ci Comisa Juridica transmitea direct un raport pozitiv sau negativ, insa Ciolacu a punctat ca asa prevede regulamentul modificat al Camerei ...citeste mai departe despre "DNA vrea ridicarea imunitatii premierului Ponta: Care sunt pasii pana la un vot in plen" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta ridicare imunitatea, #Ponta cerere DNA , #Stiri Guvern