DNA: Ludovic Orban a cerut 50.000 de euro ca sa-si achite o campanie de imagine la doua posturi TV

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 17:10
1132 citiri
DNA: Ludovic Orban a cerut 50.000 de euro ca sa-si achite o campanie de imagine la doua posturi TV
Foto: Realitatea TV

Ludovic Orban, deputat PNL, prim-vicepresedinte al partidului si pana luni dupa-amiaza candidat al liberalilor la Primaria Capitalei, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA pentru ca ar fi pretins de la un om de afaceri 50.000 de euro pentru campania sa electorala din acest an.

Orban a fost chemat luni la DNA pentru a i se aduce la cunostinta acuzatiile si pentru a fi informat despre restrictiile impuse prin controlul judiciar. La iesirea din sediul central al institutiei, liberalul a anuntat ca nu mai candideaza la Primaria Capitalei si ca isi da demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL si din cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

"Nu am incasat niciun leu in cadrul acestei campanii in mod ilegal", a mai sustinut Orban, raspunzand la intrebarile jurnalistilor.

Ludovic Orban isi retrage candidatura la Primaria Capitalei: A fost pus sub control judiciar de DNA

In ordonanta procurorilor se arata ca Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar timp ...citeste mai departe despre "DNA: Ludovic Orban a cerut 50.000 de euro ca sa-si achite o campanie de imagine la doua posturi TV" pe Ziare.com

#Orban control judiciar DNA , #Stiri Guvern