DNA a vrut interceptarea si filarea lui Oprescu la un hotel din Viena - Reactia Austriei

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 18:56
864 citiri
DNA a vrut interceptarea si filarea lui Oprescu la un hotel din Viena - Reactia Austriei
Foto: Facebook/Sorin Oprescu

Procurorii DNA au cerut interceptarea si filarea pentru aproape trei saptamani a lui Sorin Oprescu si a altor doi complici, la Viena, dar autoritatile din Austria au respins solicitarea, invocand detaliile sumare puse la dispozitie, dar si legislatia.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca anchetatorii DNA au solicitat Procuraturii Centrale pentru urmarirea faptelor penale economice si a coruptiei din Austria interceptarea si filarea lui Sorin Oprescu, a sefului Directiei Cimitire, Cornel Popa si a lui Cristian Stanca, soferul edilului, care s-au aflat la Viena, in vara acestui an.

Obiectul cererii rogatorii a fost "procedura impotriva lui Cornel Popa si a altor persoane impotriva acceptarii de cadouri si mita", iar cererea a fost transmisa autoritatilor judiciare austriece in 28 aprilie 2015.

Oprescu, suficient de sanatos pentru arest: A fost externat si dus inapoi dupa gratii Update

Potrivit surselor citate, exista doua raspunsuri ale autoritatilor judiciare ...citeste mai departe despre "DNA a vrut interceptarea si filarea lui Oprescu la un hotel din Viena - Reactia Austriei" pe Ziare.com

#Oprescu urmarit DNA Austria, #Oprescu DNA Austria, #Oprescu Austria , #Stiri Guvern