Diaspora reactioneaza dupa acuzatiile lui Ponta: Cea mai mare jignire pe care ne-o putea aduce

Luni, 22 August 2016, ora 14:09
713 citiri
Diaspora reactioneaza dupa acuzatiile lui Ponta: Cea mai mare jignire pe care ne-o putea aduce
Foto: Ionut Tecuceanu

Federatia asociatiilor de romani din Europa a reactionat, luni, dupa ce fostul premier Victor Ponta a sustinut ca romanii din strainatate s-au pus la coada de mai multe ori la alegerile prezidentiale din 2014, ca sa apara la televizor.

"Este cea mai mare jignire care li se poate aduce romanilor din diaspora care, in 2014, dupa ce au parcurs sute de kilometri, au stat la cozi chiar 8 ore si unii dintre ei nu au mai apucat sa voteze.

Este o jignire si pentru cei care au stat la cozi in ploaie si s-au imbolnavit. Sau pentru cei care, dupa ce au stat 8 ore la coada, li s-au inchis portile sectiilor de vot in nas sau au fost batuti de politiile straine chemate la ordinele ambasadelor romanesti", arata FADERE intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, Ponta primise inca din august 2014 o scrisoare de la FADERE in care i se aratau cate sectii de vot ar trebui puse in diaspora si unde.

"Domnul Ponta a mai spus ca el a pus sectii de vot la fel ca in 2009 si ca nu isi ...citeste mai departe despre "Diaspora reactioneaza dupa acuzatiile lui Ponta: Cea mai mare jignire pe care ne-o putea aduce" pe Ziare.com

#romani strainatate reactie Ponta, #FADERE reactie Ponta, #Ponta cozi diaspora alegeri , #Stiri Guvern