Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dezbaterile pe buget au fost finalizate. A mai ramas o anexa de lamurit

Dezbaterile pe buget au fost finalizate. A mai ramas o anexa de lamurit


Deputatii si senatorii au finalizat, joi dimineata, in jurul orei 02.20, dezbaterea pe articole si a anexelor la proiectul bugetului de stat pe anul 2013, cu exceptia anexei 7, aceasta urmand sa fie analizata de plen in sedinta care urmeaza sa inceapa la ora 9.00.

Presedintele de sedinta, Viorel Hrebenciuc, a anuntat ca sedinta Parlamentului va fi reluata la ora 9.00, parlamentarii urmand sa analizeze anexa restanta, sa dea votul final asupra proiectului legii bugetului de stat pe 2013, sa dezbata si sa voteze proiectul legii bugetului asigurarilor sociale de stat.

Dezbaterea articolelor si a anexelor s-a desfasurat in absenta parlamentarilor PDL, care parasisera sala de sedinte in jurul orei 0.30.

Anexa 7 la proiectul bugetului de stat priveste unele sume din taxa pe valoarea adaugata repartizate pe judete, reluarea acesteia in discutie urmand sa aiba loc la solicitarea senatorului PSD Gabriela Cretu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1393 ori