Ce asteapta Ciolos de la studentii la Medicina si ce solutii are pentru sistemul de sanatate UPDATE

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 12:07
976 citiri
Ce asteapta Ciolos de la studentii la Medicina si ce solutii are pentru sistemul de sanatate UPDATE
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis studentilor Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj ca asteapta de la ei ca, atunci cand vor profesa, sa recastige increderea in sistemul de sanatate.

"Asteptam si de la dvs. ca, in momentul in care veti ajunge sa profesati, sa fiti in masura, prin contributia pe care o veti aduce, sa recastigati si sa recastigam impreuna increderea in sistemul de sanatate.

Si asta presupune in primul rand onestitate, presupune verticalitate, presupune curajul de a spune lucrurilor pe nume", a spus Ciolos luni, in discursul rostit cu ocazia inceperii noului an universitar la UMF Cluj, conform Agerpres.

Premierul a adaugat ca trebuie spuse atat lucrurile bune, care s-au facut in sistemul sanitar, dar si problemele care exista in sanatate.

"Cred ca nu trebuie lasata presiunea publica sa umbreasca lucrurile bune care se fac in sistemul medical si de sanatate din Romania si sa nu fiti impinsi sau sa fiti in situatia de a trebui sa ...citeste mai departe despre "Ce asteapta Ciolos de la studentii la Medicina si ce solutii are pentru sistemul de sanatate UPDATE" pe Ziare.com

#Ciolos deschidere an universitar Medicina, #Ciolos sistem sanatate studenti Medicina , #Stiri Guvern