Deputatul PSD care e gata sa iasa cu mitraliera in strada cere marirea salariului parlamentarilor: Nu putem veni in blugi si mizerabili

Marti, 14 Martie 2017, ora 17:17
1580 citiri
Deputatul PSD care e gata sa iasa cu mitraliera in strada cere marirea salariului parlamentarilor: Nu putem veni in blugi si mizerabili
Foto: Facebook/Catalin Marian Radulescu

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat marti, la Parlament, ca "nu se descurca" cu banii, iar salariile demnitarilor ar trebui sa fie "mult mai decente", in conditiile in care trebuie sa isi cumpere costume, sa vina "civilizati" la Parlament, si nu "in blugi si mizerabili", deoarece lumea o sa ii trateze ca atare.

"Salariul, nemotivant. Atat timp cat eu trebuie sa-mi cumpar 3-4 costume pe luna, nu-mi ajung nici banii de un pantof. Atat timp cat toata lumea ne dorim ca salariile sa fie mari, cred ca si parlamentarul trebuie sa aiba un salariu civilizat, care sa-i permita sa-si cumpere costume, sa venim civilizat, nu ca altii in blugi si tenisi.

Ar trebui sa avem salarii mult mai decente. Daca vrem sa venim in blugi si mizerabili, lumea o sa ne trateze ca atare. Nu ma descurc. Eu imi folosesc dividendele pe care le iau la sfarsit de an din compania mea, ca sa-mi platesc motorina", a precizat Catalin Radulescu.

Deputatul PSD a socat opinia publica dupa ce a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul, ca oamenii care au iesit sa protesteze in Piata Victoriei au fost scosi in strada si manipulati si ca ar trebui sa se intervina cu tunurile cu apa impotriva acestora.

"Pentru ce se mai duc oamenii in Piata Victoriei acum si de ce noi nu iesim impotriva lor cu tunurile cu apa daca nu mai au motiv? Nu putem sa transformam un loc in maidan. (...) Nu poti in fiecare zi un loc sa-l transformi intr-un maidan. Sa stea ca prostii in fiecare seara acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au iesit pentru nicio ordonanta. Au fost scosi in strada si manipulati groaznic de cine a avut interes sa ii manipuleze. (...) Multi ies in strada la orice e dat pe Facebook si au fost adusi de la multinationale", a declarat el.

Mai mult, el a afirmat ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou.

Instanta suprema l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Catalin Radulescu la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de dare de mita si de administrarea unei firme, fapta incompatibila cu calitatea sa de parlamentar. ...citeste mai departe despre "Deputatul PSD care e gata sa iasa cu mitraliera in strada cere marirea salariului parlamentarilor: Nu putem veni in blugi si mizerabili" pe Ziare.com

#deputat Radulescu marire salarii parlamentari, #Radulescu bani costume, #deputat PSD parlamentari blugi mizerabili, #Radulescu salariu parlamentar mizerie , #Stiri Guvern