Deputatul PNL Florin Roman insista: De luni intru in greva foamei! Dragnea minte cu nerusinare!

Duminica, 17 Septembrie 2017, ora 14:36
882 citiri
Deputatul PNL Florin Roman insista: De luni intru in greva foamei! Dragnea minte cu nerusinare!
Foto: Arhiva Facebook/Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman insista ca intra in greva foamei si a spus ca va face acest gest incepand de luni, in semn de protest fata de lipsa de finantare a Monumentului Unii de la Alba Iulia si fata de modificarile la Legea administratiei publice locale. De asemenea, el l-a numit mincinos pe Liviu Dragnea, seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor.

"De maine sunt in greva. Maine sunt la inmormantare (a presedintelui de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus - n.red.), la ora 12.00, dupa ce se termina, vin direct la Parlament", a precizat, duminica, Florin Roman, mentionand ca nu renunta la acest demers.

Liberalul a sustinut inca de pe 12 septembrie ca vrea sa intre in greva foamei, pentru a atrage atentia colegilor si a opiniei publice asupra lipsei de finantare a Monumentului Unirii de la Alba Iulia, dar si asupra modificarilor aduse la Legea administratiei locale.

La acel moment, el a transmis ca va protesta in fata biroului presedintelui Camerei Deputatilor, numai ca Biroul Permanent a decis ca acesta poate sa faca greva foamei la etajul 2 al Palatului Parlamentului, in fata grupului sau parlamentar, si nu la P1, cum ar fi dorit acesta.

"Biroul Permanent nu poate sa-mi interzica mie unde sa fac greva pentru ca locul meu de munca este Camera Deputatilor, iar Camera Deputatilor nu este a domnului Dragnea sau cine mai e in Biroul Permanent. O sa stau acolo unde trebuie si unde este locul meu de munca. O sa stau la P1 si foarte probabil o sa dorm la etajul 2 ca sa nu-l deranjez pe domnul Dragnea, dar ziua o sa stau la P1", a sustinut Roman.

El a adaugat ca va sta pe un scaun, fiindu-i interzis sa se instaleze in alt mod. "O sa stau pe un scaun si o sa ma intind pe unde apuc pe sus", a mentionat deputatul liberal.

Roman a spus ca banii pentru Monumentul Unirii de la Alba Iulia ar fi trebuit sa fie prevazuti in buget, pentru a avea timp ca lucrarile sa se finalizeze pana la Centenarul Marii Uniri, respingand afirmatiile presedintelui Camerei Liviu Dragnea potrivit carora aceasta problema este rezolvata.

"Dragnea minte cu nerusinare pentru ca banii pentru Monument trebuiau prevazuti in buget. Domnul Dragnea a spus ca va da anul viitor banii. Domnul Dragnea habar nu are pe ce lume traieste pentru ca daca l-ar interesa acest monument, ar sti ca el se construieste in 9 luni de zile, plus perioada de contractare si executie. Daca nu se incep lucrarile acum, se termina orice discutie. (...) E si problema cu Centenarul, este si problema cu m ...citeste mai departe despre "Deputatul PNL Florin Roman insista: De luni intru in greva foamei! Dragnea minte cu nerusinare!" pe Ziare.com

#deputat greva foamei, #greva foamei Parlament, #florin roman , #Stiri Guvern

Curs valutar

1 EUR = 4.9770 RON

0.0007

1 USD = 4.6403 RON

0.0047
  1. Marile exporturi ale României în 2023. Cine a cumpărat bunuri românești de 44 de miliarde de euro
  2. Marile proiecte de infrastructură rutieră din România. Unde stăm pe loc și unde galopăm
  3. Petro-dolarii au devenit istorie! Arabia Saudită dă o lovitură puternică dolarului american
  4. Se închide o fabrică importantă din industria alimentară. Concedierile anunțate de conducerea companiei
  5. O companie-gigant se extinde în România: vor fi angajați 800 de oameni
  6. OMV așteaptă o rată internă a profitabilității de 12% de pe urma dezvoltării proiectului Neptun Deep din Marea Neagră
  7. Ce țări a depășit România odată cu creșterea PIB-ului în ultimii 10 ani. Depășim state care nu au cunoscut comunismul
  8. Canicula topește economia României. Cum lovește căldura extremă transporturile: "Dacă te oprești în tabla asta, nu mai ai nicio șansă"
  9. Bucureștiul după alegeri. Ce rămâne din trenul metropolitan: "Ne punem bețe în roate singuri. Mobilitatea nu ține cont de astfel de granițe" VIDEO
  10. Speranță pentru șoferi. Autoritățile spun că un nou lot de autostradă se poate deschide în iulie FOTO