Deputatii USR il acuza pe Dragnea ca face plen extraordinar cu Parlamentul gol, pentru a da mana libera Guvernului la ordonante: Din ciclul Dorel la Guvernare... (Foto)

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 00:37
791 citiri
Deputatii USR il acuza pe Dragnea ca face plen extraordinar cu Parlamentul gol, pentru a da mana libera Guvernului la ordonante: Din ciclul Dorel la Guvernare... (Foto)
Foto: Facebook / Catalin Drula

Deputatii USR acuza Guvernul PSD-ALDE ca isi bate joc pe Parlamentul Romaniei si arata ca sesiunea extraordinara convocata de Liviu Dragnea inseamna, de fapt, lucrari cu 36 de oameni prezenti dintr-un total de 329 de deputati.

"O noua zi, o noua experienta suprarealista. Astazi, plenul Camerei cu 36 de deputati (din 329). (...) Se foloseste aceasta procedura - in afara uzantelor - pentru ca Guvernul sa aiba mana libera la ordonante de urgenta in luna ianuarie (in timp ce Parlamentul e convocat doar formal). Adica dupa ce ne-au adormit frumos cu povesti despre rolul Parlamentului 'care va fi repus in drepturi', acum isi dau arama pe fata", arata deputatul USR Catalin Drula, care posteaza si o imagine cu scaunele goale ale Camerei Deputatilor (foto), de luni.

"Pentru context: saptamana trecuta s-au terminat lucrarile Parlamentului urmand sa fie reluate la 1 februrarie (conform Constitutiei). Evident, cei mai multi parlamentari sunt plecati din Bucuresti in acest moment.

Asa ca ...citeste mai departe despre "Deputatii USR il acuza pe Dragnea ca face plen extraordinar cu Parlamentul gol, pentru a da mana libera Guvernului la ordonante: Din ciclul Dorel la Guvernare... (Foto)" pe Ziare.com

#Parlament scaune goale, #sesiune extraordinara Dragnea , #Stiri Guvern