Deputatii dezbat motiunea simpla depusa de PNL pe domeniul mineritului

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 07:49
715 citiri
Deputatii dezbat motiunea simpla depusa de PNL pe domeniul mineritului

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate marti, de la ora 15:00, motiunea simpla depusa de PNL privind sectorul mineritului, urmand ca Biroul permanent sa stabileasca ziua in care se va da votul final pe acest document.

Secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici, a anuntat, miercurea trecuta, ca motiunea simpla depusa de PNL privind mineritul va fi dezbatuta marti, de la ora 15:00.

Mircovici: Motiunea simpla privind mineritul, depusa de PNL, va fi dezbatuta martea viitoare

"Potrivit regulamentului, motiunea simpla trebuie dezbatuta in sase zile de la data inregistrarii. Biroul permanent a stabilit ca marti, la ora 14:00, este sedinta de Birou permanent, sedinta la care se va stabili si cand anume se va face votul pe aceasta motiune simpla, iar marti, la ora 15:00, este dezbaterea motiunii simple cu participarea domnului ministru Gerea care este vizat de aceasta motiune", a spus Mircovici, la finalul sedintei Biroului permanent al Camerei Deputatilor, de miercuri, 1 ...citeste mai departe despre "Deputatii dezbat motiunea simpla depusa de PNL pe domeniul mineritului" pe Ziare.com

#deputati motiune PNL minerit, #motiune PNL minerit , #Stiri Guvern