Deputat PSD, martor cu identitate protejata la DNA: Ghita ne-a santajat, Zgonea a permis filmarea votului

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 12:36
1591 citiri
Deputat PSD, martor cu identitate protejata la DNA: Ghita ne-a santajat, Zgonea a permis filmarea votului
Foto: Arhiva / B1TV

Deputatul PSD care a depus plangere la DNA impotriva lui Sebastian Ghita, acuzandu-l ca si-a santajat colegii pentru a vota impotriva retinerii si arestarii sale, a sustinut in declaratia sa ca Ghita a contactat in ziua votului deputati de la toate formatiunile si ca, in premiera, Valeriu Zgonea a permis filmarea votului de la balconul salii de plen.

"In ziua votului, Ghita Sebastian Aurelian a contactat, personal, deputatii de la toate formatiunile politice si i-a rugat sa nu voteze cererea, promitandu-le direct sau lasandu-le sa se inteleaga ca atunci cand au nevoie, usa televiziunii RTV le este deschisa, avand in vedere si faptul ca urmeaza doua campanii electorale anul acesta. A fost de la sine inteles ca, in cazul unui vot in favoarea arestarii observat, consecintele erau dezastruoase pentru cel in cauza", a precizat parlamentarul cu identitate protejata in fata procurorilor anticoruptie, informeaza Mediafax.

Totodata, acesta a mai scris in declaratia data la DNA ca, in ...citeste mai departe despre "Deputat PSD, martor cu identitate protejata la DNA: Ghita ne-a santajat, Zgonea a permis filmarea votului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ghita santaj colegi vot DNA, #Ghita denunt DNA arestare , #Stiri Guvern