Demisiile de azi nu rezolva problema: Studentii si elevii cer proteste in continuare

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 16:40
957 citiri
Demisiile de azi nu rezolva problema: Studentii si elevii cer proteste in continuare
Foto: Ziare.com/Nicu Socol

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, Consiliul Tineretului din Romania si Consiliul National al Elevilor incurajeaza tinerii sa reactioneze public la "neregulile de functionare a autoritatilor" si sa participe la miscarile de protest organizate joi, precum si in alte zile, in mai multe orase din tara.

"Evenimentul tragic petrecut in club Colectiv a avut loc si din cauza coruptiei generalizate din mediul politic si a unei administratii publice nefunctionale, infectata de nepotism si interese straine de cele ale cetatenilor. Cateva demisii nu rezolva problemele de fond ale sistemului, care au costat vieti nevinovate, chiar daca si acestea sunt necesare in fata unei astfel de tragedii care cu siguranta putea fi evitata. (...)

Schimbarea societatii este posibila, dar ea necesita insa o masa critica de cetateni, care refuza sa taca in fata abuzurilor sau sa le accepte. Suntem convinsi ca tinerii pot forma aceasta masa critica si ca sunt categoria sociala cea mai ...citeste mai departe despre "Demisiile de azi nu rezolva problema: Studentii si elevii cer proteste in continuare" pe Ziare.com

#demisii club Colectiv, #demisie Ponta, #demisie Piedone , #Stiri Guvern