Defrisarile ilegale, considerate amenintari la siguranta nationala - proiect PNL

Marti, 26 Mai 2015, ora 17:26
1117 citiri
Defrisarile ilegale, considerate amenintari la siguranta nationala - proiect PNL
Foto: Facebook/Uniti Salvam

Mai multi deputati de la PNL au depus la Parlament un proiect de completare a Legii sigurantei nationale, care prevede ca defrisarile ilegale pe suprafete mai mari de un hectar sunt considerate o amenintare la adresa sigurantei nationale.

Deputatul liberal Lucia Varga a facut anuntul intr-o conferinta de presa, adaugand ca in initiativa legislativa se ia in considerare si reducerea fara aprobari legale a consistentei unui arboret cu mai mult de 50% fata de pevederile amenajamentului silvic aflat in vigoare, arata Mediafax.

Varga a fost intrebata daca a discutat si cu presedintele Klaus Iohannis despre acest subiect, ea mentionand ca deocamdata abia a fost depus proiectul, semnat de 51 de deputati de la PNL.

"Aceasta modificare a legii sigurantei nationale permite sa se considere taierile ilegale drept o vulnerabilitate la siguranta nationala. Aceasta inseamna ca institutiile abilitate, MAE, ...citeste mai departe despre "Defrisarile ilegale, considerate amenintari la siguranta nationala - proiect PNL" pe Ziare.com

#defrisari ilegale siguranta nationala, #defrisari ilegale proiect PNL , #Stiri Guvern