De ce s-au inscris putini romani la votul prin corespondenta - Deputat de diaspora: Lipsa informatiei si teama de Fisc

Luni, 22 August 2016, ora 09:05
757 citiri
De ce s-au inscris putini romani la votul prin corespondenta - Deputat de diaspora: Lipsa informatiei si teama de Fisc
Foto: Ziare.com

Asteptat de romanii din afara tarii, si avand inca in memorie cozile imense de la alegerile prezidentiale, votul prin corespondenta se anunta deja un fiasco, cu aproximativ 3 luni inainte de parlamentare.

La cateva zile dupa ce romanii din diaspora au amenintat cu boicotarea alegerilor parlamentare, nemultumiti de legea actuala, Ziare.com a stat de vorba cu deputatul de diaspora Aurelian Mihai.

Acesta reprezinta romanii din Europa de Vest si considera nerealist un asemenea boicot.

"Dupa 11 ani traiti in Madrid, mi se pare fantezista ideea unui boicot. Nu-mi imaginez ce au dorit sa exprime persoanele care au vorbit despre un boicot in diaspora. Traind si participand la fiecare alegere din diaspora, pot spune ca nu vad ca realista o asemenea chestiune. Cred ca multe persoane vorbesc in numele multor cetateni, desi nu au reprezentativitate.

Ceea ce am auzit cu referire la acest boicot cred ca nu poate fi decat cel mult o lozinca folosita din punct de vedere politic pentru ...citeste mai departe despre "De ce s-au inscris putini romani la votul prin corespondenta - Deputat de diaspora: Lipsa informatiei si teama de Fisc" pe Ziare.com

#deputat diaspora vot corespondenta, #romani vot corespondenta parlamentare, #romani inscrisi registru electoral vot corespondenta , #Stiri Guvern