De ce anticipatele ar putea sa faca mai mult rau decat bine

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 10:44
601 citiri
De ce anticipatele ar putea sa faca mai mult rau decat bine

Ponta si-a dat demisia, la fel si Piedone, insa nimeni nu prea a inteles ce s-a intamplat cu Gabriel Oprea, care parea sa fie demis la pachet cu fostul premier pe 4 noiembrie, dar reaparuse in data de 5 noiembrie la dreapta noului premier interimar, Sorin Cimpeanu.

Pe langa o explicatie in legatura cu rolul lui in noul guvern interimar, fostul ministru de Interne mai datoreaza (cel putin) niste explicatii si poate chiar o condamnare pentru abuz in serviciu in cazul politistului mort din coloana "oficiala", dar asta va stabili justitia.

Intrebarea esentiala in prezent este ce ar trebui sa urmeze pe scena politica si in societatea civila, in asa fel ca prezenta din strada din ultimele zile sa aiba un efect pozitiv pe termen lung; cel pe termen scurt fara indoiala a avut loc.

Liderii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au propus ca o solutie pentru criza politica demararea alegerilor anticipate. Interesant este si faptul ca UDMR pare sa fie de acord cu aceasta solutie si, de ...citeste mai departe despre "De ce anticipatele ar putea sa faca mai mult rau decat bine" pe Ziare.com

#alegeri anticipate 2015, #partide alegeri anticipate, #analiza anticipate , #Stiri Guvern