Darius Valcov - demisionar, dar inca in functie. Ponta anunta cat il mai tine la Finante

Luni, 16 Martie 2015, ora 12:52
921 citiri
Darius Valcov - demisionar, dar inca in functie. Ponta anunta cat il mai tine la Finante
Foto: Digi 24

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca va trimite demisia ministrului de Finante Darius Valcov catre presedintele Klaus Iohannis dupa ce vor fi finalizate proiectele de Cod Fiscal si de Cod de Procedura Fiscala.

Intrebat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul PSD, daca a gasit un inlocuitor pentru ministrul demisionar al Finantelor, premierul a raspuns: "N-am discutat inca, n-am avut eu cand sa discut cu posibilii inlcuitori, voi discuta si cu presedintele Romaniei, si in cadrul partidului, si voi face propunerea".

Cand nu va mai fi Valcov ministru de Finante (Video)

Presedintele PSD a explicat si de ce se amana momentul trimiterii demisiei lui Valcov catre presedintele Klaus Iohannis.

"Daca se schimba persoana ministrului, trebuie sa reluam procesul de avizare", a subliniat Victor Ponta, facand referire la proiectele privind Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala.

"Voi transmite solicitarea de demisie imediat dupa ...citeste mai departe despre "Darius Valcov - demisionar, dar inca in functie. Ponta anunta cat il mai tine la Finante" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta demisie Valcov , #Stiri Guvern