Daniel Constantin: In casa noastra a venit Tariceanu cu 1-2 prieteni si acum ne scot pe geam

Joi, 30 Martie 2017, ora 23:01
777 citiri
Daniel Constantin: In casa noastra a venit Tariceanu cu 1-2 prieteni si acum ne scot pe geam
Foto: Digi 24 TV

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, joi seara, ca se asteapta sa fie exclus din partid, dupa ce a pierdut sprijinul politic si pentru ca in curand nu va mai fi ministru si vicepremier.

"Cel putin pana la acest simulacru de congres convocat ilegal ma voi lupta, cu toate ca inteleg ca urmeaza sa fiu si exclus. Eu aveam o casa care se numea PC. In casa noastra a venit dl Tariceanu cu 1-2 prieteni, o ruda, doua, trei, cinci.

Noi, de buna-credinta, acceptam sa vina in casa noastra, cu sedii, grupuri parlamentare, si dupa un timp constatam ca ei n-aveau ganduri curate si dupa doi ani spun: nu mai e loc de voi in aceasta casa si ne scot pe geam, pe usa, pe unde nimeresc", a declarat Daniel Constantin la Digi 24.

Acesta a sustinut ca el si colegii sai sunt supusi unor abuzuri.

"Abuzurile continua, se schimba oameni in mod abuziv, se sechestreaza lucruri. Astea sunt lucruri minore care tin de un anumit comportament si care din pacate a plecat de la copresedintele Tariceanu si se pare ca s-a extins si la o parte dintre colegii din teritoriu. Nu e vorba de mine, e vorba de colegi care nu mai au acces in sedii", a precizat el.

Constantin a mentionat ca se intampla lucruri de care nu il credea capabil pe Calin Popescu Tariceanu.

"Este un abuz si o preluare ostila, daca vreti. Se convoaca in mod unilateral sedinte, colegii de la fostul PC nu mai au acces in sedii, aud chiar ca se vor folosi conturile partidului in mod unilateral, chiar daca suntem ordonatori de credite amandoi. Sunt lucruri care depasesc imaginatia si pe care nu le banuiam a le pune in dreptul domnului Tariceanu", a adaugat el.

Daniel Constantin a pierdut sprijinul ALDE in urma unui scandal in care a fost implicat cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. In consecinta, ALDE a propus ca Daniel Constantin sa fie inlocuit din functia de ministru al Mediului si vicepremier cu Gratiela Gavrilescu.

Citeste si Daniel Constantin: Ma intalnesc cu Ponta, dar nu avem un proiect politic. Raman in ALDE ...citeste mai departe despre "Daniel Constantin: In casa noastra a venit Tariceanu cu 1-2 prieteni si acum ne scot pe geam" pe Ziare.com

#Constantin excludere ALDE, #Constantin scandal Tariceanu ALDE, #Constantin scandal Tariceanu , #Stiri Guvern