Daniel Constantin a discutat la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 13:15
1150 citiri
Daniel Constantin a discutat la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu
Foto: Facebook Daniel Constantin

Fostul copresedinte ALDE Daniel Constantin s-a intalnit, duminica, la sediul Guvernului, cu premierul Sorin Grindeanu venit si el la Palatul Victoria in urma cu mai bine de o ora.

Daniel Constantin s-a aflat, duminica, la Palatul Victoria, unde s-a intalnit cu premierul Sorin Grindeanu, in contextul in care parlamentarii PSD-ALDE initiaza o motiune de cenzura impotriva propriului guvern.

Daniel Constantin a ajuns la Guvern in jurul orei 12.00, la aproximativ 45 de minute dupa ce prim-ministrul Sorin Grindeanu a sosit la sediul Guvernului, fostul copresedinte ALDE plecand in urma cu cateva minute.

Dupa ce Constantin a plecat de la Guvern, a sosit si Victor Ponta la Palatul Victoria.

Daniel Constantin si-a lansat la finalul lunii mai pe terasa unui hotel din Bucuresti, noul partid "de centru cu accente patriotice" pe care l-a intitulat Pro Romania si despre care a spus ca va face o politica "altfel", desi principalii membri fondatori sunt oameni care au la activ mai multe partide, precum Eugen Durbaca (ex-PSD) sau Mircea Banias (ex-PNL, ex-PDL), dar si singrul europarlamentar roman afiliat grupului nationalist-extremist din Parlamentul European condus de Marine Le Pen, Laurentiu Rebega si care este finul liderului noii formatiuni.

Liderii ALDE, reuniti la finalul lunii martie in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii, ceea ce a dus le revocarea sa din Guvern. Ulterior, el a fost exclus din ALDE. ...citeste mai departe despre "Daniel Constantin a discutat la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu" pe Ziare.com

#Daniel Constantin discutie Grindeanu, #Daniel Constantin Palatul Victoria Grindeanu , #Stiri Guvern