Daniel Constantin, despre inscrierea lui Victor Ponta in Pro Romania: In scurt timp va face un anunt

Duminica, 30 Iulie 2017, ora 19:58
1340 citiri
Daniel Constantin, despre inscrierea lui Victor Ponta in Pro Romania: In scurt timp va face un anunt
Foto: Arhiva/Ziare.com

Deputatul Daniel Constantin a declarat ca Victor Ponta va face un anunt in maxim o luna de zile si va spune daca se alatura formatiunii Pro Romania.

"Am vorbit multe, o sa va spuna dansul. Victor Ponta e un politician foarte bun si o personalitate puternica. Un astfel de anunt cu siguranta trebuie sa il faca dansul. (...) O astfel de decizie majora trebuie sa vina din partea domniei sale. Haideti sa mai asteptam cateva zile, o luna de zile si dansul cu siguranta isi va anunta viitorul. A spus ca nu mai este in PSD cu regret. Cred ca in scurt timp va face un anunt", a declarat duminica Daniel Constantin, intrebat daca fostul premier se va inscrie in noua formatiune politica.

Daniel Constantin a lansat la finalul lunii mai partidul PRO Romania, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfasurat pe terasa unui hotel, in prezenta a mai multor zeci de persoane.

Duminica, Daniel Constantin a fost prezent in comuna Jina (judetul Sibiu), la un festival cu o traditie de 47 de ani, la care au participat ciobani din patru judete - Sibiu, Alba, Valcea si Arges. ...citeste mai departe despre "Daniel Constantin, despre inscrierea lui Victor Ponta in Pro Romania: In scurt timp va face un anunt" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta inscriere Pro Romania Constantin, #Ponta exclus PSD Dragnea Grindeanu , #Stiri Guvern