Daniel Buda: Blaga nu va reveni in functie daca scapa de controlul judiciar. Ciolos sa ramana premier dupa alegeri

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 15:18
878 citiri
Daniel Buda: Blaga nu va reveni in functie daca scapa de controlul judiciar. Ciolos sa ramana premier dupa alegeri
Foto: Facebook / Daniel Buda

Europarlamentarul PNL Daniel Buda, imputernicit de partid sa semneze listele de candidati dupa ce Vasile Blaga a renuntat la functii si Alina Gorghiu a devenit presedinte unic, spune ca nu se va mai reveni la cuplul de co-presedinti, chiar daca Blaga iese de sub control judiciar, si ca il sustine pe Dacian Ciolos sa ramana premier dupa alegerile din decembrie.

Conducerea PNL a stabilit sambata ca Alina Gorghiu va fi presedinte unic, Daniel Buda va contrasemna listele de candidati in locul lui Vasile Blaga, iar Gheorghe Falca, primarul Aradului, va fi seful campaniei electorale, dupa ce Vasile Blaga a demisionat din functia de co-presedinte al PNL, fiind urmarit penal si pus sub control judiciar de DNA.

Intrebat cum au ajuns fostii democrat-liberali sa renunte la functia de co-presedinte care li se cuvenea potrivit statului, Daniel Buda ne-a declarat ca a fost vorba despre "un gest de maxima maturitate de care colegii din PDL au dat dovada".

"Au apreciat ca este necesar, date ...citeste mai departe despre "Daniel Buda: Blaga nu va reveni in functie daca scapa de controlul judiciar. Ciolos sa ramana premier dupa alegeri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Buda Gorghiu presedinte unic, #Daniel Buda Blaga demisie, #Daniel Buda Ciolos premier PNL , #Stiri Guvern