Daniel Barbu regreta ce-a spus despre militari: Era doar o metafora. Eu insumi mi-am riscat viata in Bucuresti

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 17:29
758 citiri
Daniel Barbu regreta ce-a spus despre militari: Era doar o metafora. Eu insumi mi-am riscat viata in Bucuresti
Foto: Facebook / Daniel Barbu

Senatorul ALDE Daniel Barbu spune ca regreta daca a "lezat sensibilitatea cuiva" si ca nu a vrut sa "ofenseze pe nimeni" prin declaratiile potrivit carora meseria de politician este cea mai grea, mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan, el sustinand ca a fost "o simpla metafora".

"Evident ca politicienii nu-si risca viata. N-am vrut sa lezez sensibilitatea cuiva, am vrut sa atrag atentia asupra unei probleme si, ca sa spun asa, s-a vadit ca am avut dreptate. Valul de violenta verbala si de atitudine, de amenintari fizice care mi-au fost adresate confirma faptul ca e riscant sa fii politician", a declarat senatorul ALDE, luni, la Digi 24.

Referitor la faptul ca militarii din teatrele de operatiuni au sesizat diferentele foarte mari dintre Parlament si viata lor de acolo, Daniel Barbu a spus ca "se invata in gimnaziu folosirea limbii romane cu metafore si comparatii".

"Evident ca era o metafora, puteam sa spun un teatru de razboi. Am spus Afganistan, un soldat, ...citeste mai departe despre "Daniel Barbu regreta ce-a spus despre militari: Era doar o metafora. Eu insumi mi-am riscat viata in Bucuresti" pe Ziare.com

#Daniel Barbu scuze militari, #Daniel Barbu Afganistan , #Stiri Guvern