Dancu: Nu cred ca vor candida multi ministri. Cred ca nici partidele politice nu vor risipi locurile de pe listele lor

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 21:42
2509 citiri
Dancu: Nu cred ca vor candida multi ministri. Cred ca nici partidele politice nu vor risipi locurile de pe listele lor
Foto: Facebook / Vasile Dancu

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca nu crede ca vor fi multi mistri care vor candida la alegerile parlamentare.

Intrebat vineri intr-o conferinta de presa daca se asteapta sa fie multi dintre actualii ministri care sa candideze la alegerile parlamentare, Vasile Dancu a raspuns ca nu crede acest lucru, adaugand ca se asteapta ca nici partidele politice sa nu risipeasca locurile de pe listele lor.

"Nu cred ca vor fi foarte multi, dar asta este o intrebare care tine de o viziune subiectiva pentru ca nu pot sa imi dau seama ce gandeste fiecare. Cred ca nici partidele politice nu vor risipi locurile de pe listele lor, locuri pentru oameni care fac campanie, care sunt in anumite functii in partid, care au in spatele lor echipe. Nu cred ca va fi o oferta foarte bogata pentru ministri, dar asta este o parere subiectiva" a spus Dincu.

El a adaugat ca a stabilit impreuna cu Dacian Ciolos, la inceputul mandatului, ca ei doi nu vor participa la alegerile ...citeste mai departe despre "Dancu: Nu cred ca vor candida multi ministri. Cred ca nici partidele politice nu vor risipi locurile de pe listele lor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dancu ministri candidati alegeri parlamentare , #Stiri Guvern