Dancila se intalneste joi cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, chiar inainte de prezentarea raportului lui Toader

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 20:30
883 citiri
Dancila se intalneste joi cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, chiar inainte de prezentarea raportului lui Toader
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Viorica Dancila il va primi, joi, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, continuand astfel maratonul diplomatic din ultimele zile, in care s-a intalnit cu reprezentanti occidentali ingrijorati de situatia justitiei si a statului de drept din Romania.

Dancila tocmai s-a intors de la Bruxelles, unde s-a intalnit, marti si miercuri, cu toti liderii europeni: presedintele Parlamentului European, presedintele Consiliului Europei si presedintele Comisiei Europene. Doi dintre ei au intrebat-o despre situatia justitiei din Romania.

De asemenea, luni, premierul roman l-a primit la Palatul Victoria si pe ambasadorul Italiei la Bucuresti, Marco Giungi.

Saptamana trecuta, Viorica Dancila s-a intalnit si cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, iar oficialul american a dezvaluit ca au discutat, printre altele, despre situatia din justitie.

Nu in ultimul rand, joia trecuta, Dancila a mers si la Palatul Cotroceni, impreuna cu Liviu Dragnea, pentru a discuta si cu presedintele Klaus Iohannis. La sfarsitul intrevederii, acesta a declarat: "Atacul penalilor imi confirma ca DNA face treaba buna".

Intalnirea cu ambasadorul Germaniei de joi are loc la ora 16:00, cu putin timp inainte de prezentarea unui raport despre activitatea parchetelor intocmit de ministrul Tudorel Toader (18:00).

Mai multe voci importante din PSD i-au cerut lui Toader sa-i demita pe sefii parchetelor, Kovesi, Lazar si Horodniceanu, iar un raport negativ ar reprezenta un bun pretext pentru aceasta.

V.D. ...citeste mai departe despre "Dancila se intalneste joi cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, chiar inainte de prezentarea raportului lui Toader" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dancila ambasadori, #Dancila vizita Bruxelles , #Stiri Guvern