Dancila le-a explicat lui Juncker si Timmermans, la Bruxelles, ce se intampla cu justitia din Romania

Marti, 10 Iulie 2018, ora 20:41
985 citiri
Dancila le-a explicat lui Juncker si Timmermans, la Bruxelles, ce se intampla cu justitia din Romania
Foto: Facebook / Corina Cretu

Premierul Viorica Dancila a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Bruxelles. La discutie au participat Frans Timmermans, prim-vice-presedinte al CE, si Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Viorica Dancila "a prezentat ultimele evolutii in ceea ce priveste reforma si modificarile din sistemul judiciar si a aratat ca finalizarea MCV ramanere un obiectiv important pe agenda guvernamentala".

"Cei doi oficiali (Dancila si Juncker - n.red.) au agreat necesitatea asigurarii unui consens general pentru sustinerea obiectivelor pe care Romania si le-a propus inainte si in timpul Presedintiei Consiliului UE, fiind necesara implicarea tuturor actorilor institutionali, sociali si politici", se mai arata in comunicatul citat.

De asemenea, premierul a mai discutat cu oficialii europeni despre preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE, viitorul Cadru Financiar Multianual si negocierile privind Brexit.

Dancila a fost insotita la Bruxelles si de Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene, iar in cursul zilei s-a intalnit si cu diplomatii din Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, precum si cu Gunther Oettinger, comisarul european pentru Buget si Resurse Umane.

...citeste mai departe despre "Dancila le-a explicat lui Juncker si Timmermans, la Bruxelles, ce se intampla cu justitia din Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viorica Dancila Bruxelles , #Stiri Guvern