Dancila ii face loc lui Misa la ANAF! Tocmai a concediat mai multi directori si inspectori antifrauda

Vineri, 30 Martie 2018, ora 21:38
1593 citiri
Dancila ii face loc lui Misa la ANAF! Tocmai a concediat mai multi directori si inspectori antifrauda
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Viorica Dancila a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Daniel Florin Anghel, Nicolae Pietrareanu si Daniel Mihai Tudor, deciziile fiind publicate vineri in Monitorul Oficial.

Daniel Mihai Tudor era coordonator al Directiei generale antifrauda fiscala din cadrul ANAF.

Tot vineri, prim-ministrul l-a numit pe Ion Petrus in functia de inspector general adjunct antifrauda al Directiei generale antifrauda fiscala din cadrul ANAF.

Anuntul vine la numai doua zile dupa ce fostul ministru Ionut Misa, care n-a mai avut loc in Guvernul Dancila, a fost numit la sefia ANAF. Acesta a inlocuit-o pe Mirela Calugareanu, prima femeie aflata vreodata la conducerea agentiei, care venise la ANAF de la Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti.

Totodata, Viorica Dancila a decis eliberarea din functie a mai multor inspectori generali adjuncti antifrauda: Dan Nitu - Directia regionala antifrauda fiscala 1 Suceava; Marian Morcoasa - Directia regionala antifrauda fiscala 3 Alexandria; Liviu Adrian Balan - Directia regionala antifrauda fiscala 4 Targu Jiu.

In locul acestora au fost numiti: la Suceava, Iulian Pricope; la Alexandria, Mircea I.Popa; si la Targu Jiu, Alin Elodor Mihai.

#Misa director ANAF, #Dancila demiteri ANAF , #Stiri Guvern