Dan Mihalache: Daca Ponta demisiona cand trebuia, PSD ar fi fost la guvernare. Ciolos, solutie de avarie

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 20:50
1035 citiri
Dan Mihalache: Daca Ponta demisiona cand trebuia, PSD ar fi fost la guvernare. Ciolos, solutie de avarie
Foto: Facebook / Dan Mihalache

Consilierul prezidential Dan Mihalache a declarat, miercuri, ca Victor Ponta trebuia sa demisioneze din functia de premier in momentul in care s-a inceput urmarirea sa penala, caz in care PSD ar fi fost inca la guvernare.

"Premierul Victor Ponta ar fi fost intelept sa demisioneze in momentul in care a aparut problema dominiei sale cu dosarul si in momentul in care a devenit o vulnerabilitate pentru Romania. Un premier cu asemenea tipuri de probleme in justitie este o vulnerabilitate pentru Romania.

In locul unui gest firesc, care poate ar fi permis si Partidului Social Democrat sa se afle inca astazi la guvernare, de fapt, Victor Ponta a facut un rau inclusiv PSD-ului, in locul unui gest firesc, premierul Victor Ponta a adoptat o strategie de tergiversare", a declarat Dan Mihalache la Romania TV.

Ce a facut Ponta de cand si-a dat demisia: Am fost mai mult plecat din tara. Nu ma grabesc sa revin

Consilierul lui Klaus Iohannis a mai explicat ca Victor Ponta se afla acum ...citeste mai departe despre "Dan Mihalache: Daca Ponta demisiona cand trebuia, PSD ar fi fost la guvernare. Ciolos, solutie de avarie" pe Ziare.com

#Dan Mihalache Ponta, #Dan Mihalache guvern Ciolos , #Stiri Guvern