Dan Barna: Romania trebuie sa iasa din blocaj. USR este gata sa intre la guvernare, cu cateva conditii

Miercuri, 10 Octombrie 2018, ora 00:00
1216 citiri
Dan Barna: Romania trebuie sa iasa din blocaj. USR este gata sa intre la guvernare, cu cateva conditii

Vom depune motiune de cenzura, negociem cu partidele din opozitie, dar si cu opozita din PSD si avem asteptarea ca guvernul Dancila sa plece, dupa care avem toata deschiderea pentru negocieri cu toate cartile pe masa. Romania trebuie sa iasa din blocajul in care PSD o scufunda de peste un an si jumatate si daca vor fi respectate conditiile USR de noua majoritate si noul guvern, USR va fi acolo pentru Romania, fara discutie, afirma presedintele USR, Dan Barna intr-un interviu pentru Ziare.com.

Iata principalele declaratii ale lui Dan Barna:

- La referendum a fost un vot pentru optiunea pro-europeana explicita.- In perioada urmatoare, USR va avea o initiativa privind parteneriatul civil ca sa inchidem aceasta fractura gratuita in societate.- Sper ca dupa acest referendum si PSD sa inteleaga ca Liviu Dragnea nu mai este o optiune nici macar pentru Romania pe care sperau ei sa o insele.- Dragnea incurca pentru ca totul a devenit despre pielea domniei sale si romanii nu mai cumpara povestea ca ar fi vorba despre ei.- Lista USR pentru europarlamentare va fi alcatuita in urma votului tuturor membrilor partidului in cadrul unor alegeri preliminare. In termeni de valori suntem liberali democrati, in zona "En Marche" - ALDE Europe.- USR va avea candidati la toate ciclurile electorale, inclusiv la prezidentiale. Este posibila o alianta cu partidul lui Dacian Ciolos.

Citeste mai departe despre "Dan Barna: Romania trebuie sa iasa din blocaj. USR este gata sa intre la guvernare, cu cateva conditii Interviu" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dan Barna USR guvernare conditii, #Dan Barna candidati alegeri, #Dan Barna USR aliante , #Stiri Guvern