Dan Barna: Particip la vot si votez actualul presedinte. Ii indemn pe simpatizanti si sustinatori sa faca la fel

Duminica, 17 Noiembrie 2019, ora 23:47
1267 citiri

Liderul USR, Dan Barna, care a candidat la alegerile prezidentiale, dar nu a obtinut destule voturi pentru a intra in turul al doilea, lanseaza un nou indemn catre alegatori sa iasa la vot si sa-l voteze pe Klaus Iohannis.

"Cum luptam cu fake news? Continuam sa repetam adevarul! Particip la vot si votez actualul presedinte. Ii indemn pe simpatizanti si sustinatori sa faca la fel.

Toate stirile despre boicot sunt inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD. Nimic mai mult", a scris Dan Barna pe Facebook, duminica seara.

Reactia candidatuui USR-PLUS din primul tur al alegerilor prezidentiale vine dupa ce, in ultimele zile, inaintea turului al doilea, dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila, au aparut pe retelele de socializare tot felul de stiri false, prin care romanii care l-au votat sunt indemnati sa boicoteze scrutinul.

...citeste mai departe despre "Dan Barna: Particip la vot si votez actualul presedinte. Ii indemn pe simpatizanti si sustinatori sa faca la fel" pe Ziare.com

#Dan Barna voturi Iohannis, #Dan Barna alegeri , #Stiri Guvern