Dacian Ciolos si-a inregistrat la tribunal Ascociatia Platforma Romania 100

Vineri, 10 Martie 2017, ora 19:12
777 citiri
Dacian Ciolos si-a inregistrat la tribunal Ascociatia Platforma Romania 100
Foto: Ziare.com

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos si-a inregistrat oficial Asociatia Platforma Romania 100, platforma lansata inainte de campania electorala pentru alegerile parlamentare, in care a inclus principiile sale de guvernare.

Ciolos anuntase ca va lansa in curand acest ONG, care a fost inregistrat la inceputul lunii martie, scrie Romania Libera.

Printre fondatori se numara, pe langa Ciolos, fostii ministrii ai Sanatatii si Muncii, Vlad Voiculescu, respectiv Dragos Pislaru, dar si fostul director de cabinet al lui Ciolos, Alin Mituta.

De altfel, Voiculescu si Pisaru fac parte din comitetul director, al carui presedinte este Dacian Ciolos.

Vlad Voiculescu si Dragos Pislaru sunt vicepresedinti, iar Alin Mituta este director executiv, potrivit datelor inregistrate la tribunal.

Citeste mai multe despre Platforma Romania 100, lansata in luna octombrie

Joi, fostul premier a spus, la RFI Romania, ca aceasta Asociatie "este o organizatie neguvernamentala cu obiective politice, in masura in care politica inseamna sa fii preocupat de viata cetatii, de ceea ce se intampla in societate".

Iata ce spunea Dacian Ciolos, la inceputul acestui an:

referitor la aceasta Asociatiereferitor la sustinerea Platformei ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos si-a inregistrat la tribunal Ascociatia Platforma Romania 100" pe Ziare.com

#Ciolos inregistrat Asociatia Platforma Romania 100, #Ciolos Platforma Romania 100 , #Stiri Guvern