Dacian Ciolos, scos din galeria premierilor de pe siteul guvernului - ultimul "recunoscut" este Ponta

Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 14:47
5797 citiri
Dacian Ciolos, scos din galeria premierilor de pe siteul guvernului - ultimul "recunoscut" este Ponta

Dacian Ciolos nu figureaza in galeria premierilor de pe siteul Guvernului, unde sunt prezentati, in ordine cronologica, toti prim ministrii Romaniei din 1862 pana in zilele noastre.

Mai precis, pana in noiembrie 2015, cand s-a terminat mandatul lui Victor Viorel Ponta, care este "cap de lista" pe pagina cu toti premierii Romaniei de pe siteul Guvernului.

Dacian Ciolos a detinut functia de prim-ministru al Romaniei din 17 noiembrie 2015 pana pe data de 4 ianuarie 2017. Anterior, el a ocupat functia de comisar european pentru domeniul agriculturii in cadrul Comisiei Europene intre 2010-2014.

Ultima declaratie in calitate de premier a lui Dacian Ciolos a fost ca ramane in tara si se va implica in viata publica.

Ulterior, Ciolos a anuntat ca isi face o asociatie.

La finalul guvernarii, nementionate pe siteul guvernului, Dacian Ciolos a publicat un bilant in imagini, cu momentele emblematice ale mandatului sau.

...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos, scos din galeria premierilor de pe siteul guvernului - ultimul "recunoscut" este Ponta" pe Ziare.com

#Ciolos site guvern lipsa , #Stiri Guvern