Dacian Ciolos: PSD poate fi infrant si obligat sa se reformeze total sau sa dispara

Sambata, 02 Martie 2019, ora 21:30
1154 citiri
Dacian Ciolos: PSD poate fi infrant si obligat sa se reformeze total sau sa dispara
Foto: Steluta Popescu

Dacian Ciolos, liderul PLUS, sustine ca PSD are nevoie de o infrangere usturatoare in alegeri, care sa determine reformarea sa din temelii sau disparitia de pe scena politica, iar aceasta ocazie poate fi oferita de partidul sau, care va fi insa obligat sa creasca intr-un timp foarte scurt pentru a reusi.

"PSD nu poate fi infrant decat de un partid mare. PSD poate pierde alegerile in fata unei coalitii, dar nu mai e suficient sa piarda guvernarea printr-o simpla alternanta la putere. Este nevoie de o infrangere care sa il forteze sa se reformeze total sau sa dispara. Planul nostru, al PLUS, este sa construim un partid cu o retea puternica", a declarat fostul premier Dacian Ciolos, sambata, la Galati.

Liderul PLUS sustine ca regiunea de sud-est a tarii este "o regiune pe care PSD a luat-o in stapanire vreme de 30 de ani si in care a intretinut cu buna stiinta saracia si subdezvoltarea, facandu-i pe oameni dependenti de ajutorul de la centru. Aceasta inselatorie trebuie sa inceteze".

"Ca sa producem o schimbare profunda si durabila", mai spune Ciolos, "e nevoie de o politica noua, capabila sa inteleaga nevoile si aspiratiile oamenilor de toate felurile, sa-i asculte si sa-i sprijine cinstit. Saracirea programatica a unor zone din Romania a distrus sate si orase, a distrus legaturile dintre oameni si a facut sa scada pana aproape de disparitie increderea ca putem sa o ducem mai bine in Romania".

V.D. ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos: PSD poate fi infrant si obligat sa se reformeze total sau sa dispara" pe Ziare.com

#Ciolos PLUS, #Ciolos alegeri , #Stiri Guvern