Dacian Ciolos: PSD isi devoreaza propriul guvern, mistuit in eterna patima a luptei pentru putere

Joi, 15 Iunie 2017, ora 13:41
853 citiri
Dacian Ciolos: PSD isi devoreaza propriul guvern, mistuit in eterna patima a luptei pentru putere
Foto: Facebook / Dacian Ciolos

Coalitia PSD-ALDE isi devoreaza propriul guvern si risca stabilitatea tarii din cauza unor interese personale, apreciaza Dacian Ciolos, in opinia caruia actuala criza generata de PSD este rezultatul unui mod "falimentar" de a face politica, bazat pe "minciuna, complicitati si lupta pentru putere cu orice pret".

"Coalitia PSD-ALDE isi devoreaza propriul guvern, mistuit in eterna patima a luptei pentru putere. Din pacate, un spectacol iresponsabil, trist si dureros pentru Romania. Domnul Dragnea a promis liniste si prosperitate. A amagit oamenii cu un program de guvernare 'sclipitor', insa profund nerealist. A obtinut o larga majoritate in parlament. A instalat un guvern pe care a avut tot timpul sa-l pregateasca.

Ce se intampla acum nu este o simpla o criza politica. Nu este o criza a PSD, ci o criza care afecteaza credibilitatea Romaniei. Liderii coalitiei de guvernamant risca stabilitatea tarii pentru calcule personale, mici si imorale. Nici programul de guvernare, nici numarul de voturi nu tin loc de responsabilitate si moralitate", a comentat, joi, pe Facebook Dacian Ciolos.

Fostul premier tehnocrat subliniaza ca actuala situatie politica este "o criza a unui mod falimentar de a face politica in Romania: o politica bazata pe minciuna, complicitati si lupta pentru putere cu orice pret".

"Cum sa ne mai mire faptul ca oamenii nu voteaza, cand unii lideri politici isi bat joc, cu cinism, de aceste voturi? Acest mod de a face politica in Romania trebuie schimbat din temelii", a conchis Ciolos.

In mai putin de jumatate de ora postarea fostului premier tehnocrat a adunat circa 4.500 de likes, peste 630 de shares si 101 comentarii.

Urmareste LIVE pe Ziare.com principalele declaratii si evolutii ale crizei din coalitia de guvernare PSD-ALDE.

Joi la pranz toti ministrii isi dadusera demisia, singurul care a ramas neclintit in decizia de a-si pastra functia fiind premierul Sorin Grindeanu.

Conducerea PSD se reuneste joi dupa amiaza pentru a hotari daca va fi depusa o motiune de cenzura astfel incat Sorin Grindeanu sa fie fortat sa plece de la Palatul Victoria.

C.B. ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos: PSD isi devoreaza propriul guvern, mistuit in eterna patima a luptei pentru putere" pe Ziare.com

#Ciolos demitere Grindeanu PSD , #Stiri Guvern