Dacian Ciolos, primul interviu de cand e premier: Vom curata cangrena cand sistemul se gripeaza

Duminica, 22 Noiembrie 2015, ora 09:00
1038 citiri
Dacian Ciolos, primul interviu de cand e premier: Vom curata cangrena cand sistemul se gripeaza
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a acordat, duminica dimineata, primul interviu de cand cabinetul pe care l-a propus a fost votat in Parlament. Printre temele abordate s-au aflat prioritatile noii guvernari si planurile pe care Executivul Ciolos le are.

Dacian Ciolos a declarat, in interviul acordat Radio Romania Actualitati, ca Romania va ajunge la finalul anului la circa 70% din fondurile europene structurale absorbite, acum fiind la circa 60%.

Prim-ministrul a recunoscut si legitimitatea mai mare a Parlamentului fata de Cabinetul pe care il conduce, insa a atras atentia ca Executivul are "anumite instrumente directe de actiune pe care ni le vom asuma pentru a proceda la schimbari fata de care exista rezistenta in clasa politica".

Totodata, Dacian Ciolos a raspuns si criticilor legate de poza de grup, in carele femeile ministri se aflau in spatele barbatilor. Premierul a promis ca fotografia va fi refacuta si a explicat ca, in imaginea initiala, s-au respectat regulile de protocol si ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos, primul interviu de cand e premier: Vom curata cangrena cand sistemul se gripeaza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos prioritati guvern, #Dacian Ciolos buget , #Stiri Guvern