Dacian Ciolos, la mitingul PNL: Tehnocratul s-a transformat in actor politic. Cum se schimba raporturile de forte

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 09:18
988 citiri

Prezenta lui Dacian Ciolos la mitingul PNL de duminica a transmis mai multe mesaje in spatiul public.

Premierul a devenit un actor politic, implicat indirect in campania electorala, si a umplut golul lasat de "locomotiva politica" Vasile Blaga la conducerea PNL, confirmand totodata ca isi doreste cu adevarat sa ramana la guvernare dupa alegerile din 11 decembrie.

Totusi, este greu de spus in acest moment daca premierul a fost convingator pentru alegatori, sustin analistii politici invitati de Ziare.com sa comenteze participarea lui Dacian Ciolos la lansarea candidatilor PNL, eveniment care a avut loc duminica seara si la care premierul a tinut un discurs de campanie total atipic.

Politologul Cristian Pirvulescu a subliniat in primul rand faptul ca Dacian Ciolos a parut "stingher in peisaj", dar si-a exprimat convingerea ca premierul va intra totusi in politica dupa 11 decembrie.

Cristian Pirvulescu: Ciolos este liantul intre PNL si USR, va intra in politica dupa ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos, la mitingul PNL: Tehnocratul s-a transformat in actor politic. Cum se schimba raporturile de forte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos miting PNL, #Ciolos premier PNL , #Stiri Guvern