Dacian Ciolos efectueaza o vizita la Paris, la invitatia presedintelui Hollande

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 11:47
1064 citiri
Dacian Ciolos efectueaza o vizita la Paris, la invitatia presedintelui Hollande
Foto: site Guvernul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos se va afla miercuri si joi intr-o vizita oficiala la Paris, efectuata la invitatia presedintelui Frantei, Francois Hollande.

"Intalnirea sefului Executivului cu presedintele Hollande va fi urmata de un dejun de lucru, la care va participa si premierul francez Manuel Valls, si de o declaratie de presa comuna. Premierul Dacian Ciolos va avea, de asemenea, intrevederi cu presedintele Senatului Republicii Franceze, Gerard Larcher, si cu presedintele Adunarii Nationale, Claude Bartolone", se arata intr-un comunicat remis de Guvern.

Principalele subiecte abordate in cadrul discutiilor cu oficialii francezi vizeaza, printre altele, dinamizarea relatiilor economice dintre cele doua tari, dar si subiecte importante de pe agenda europeana si internationala, precum terorismul, migratia si politica de securitate a Uniunii Europene, precizeaza comunicatul remis Ziare.com.

"De asemenea, vor mai fi abordate subiecte precum aderarea Romaniei la spatiul Schengen, ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos efectueaza o vizita la Paris, la invitatia presedintelui Hollande" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos vizita Franta, #Ciolos vizita Paris , #Stiri Guvern