Dacian Ciolos: Coruptia ucide cand izvoraste din incompetenta

Duminica, 22 Noiembrie 2015, ora 23:15
895 citiri
Dacian Ciolos: Coruptia ucide cand izvoraste din incompetenta
Foto: Digi 24

Premierul Dacian Ciolos a explicat, duminica seara, care sunt prioritatile guvernului sau, discutand si despre subiecte aprinse ale acestor zile, precum coruptia, criza imigrantilor sau schimbarea legislatiei elctorale.

Premierul a declarat la Digi 24 ca populatia asteapta o depolitizare a administratiei. "Am vazut, strada a sustinut, ca coruptia poate sa ucida atunci cand izvoraste din lipsa de competenta. Nu o sa putem face singuri, vom avea nevoie de anumite pachete legislative", a spus Ciolos.

Ciolos a precizat ca Guvernul sau a trecut de Parlament cu o larga majoritate, dar asta nu inseamna ca va avea mereu sprijinul Parlamentului, chiar daca unele partide, precum PNL, l-au asigurat de sustinerea lor. Si pentru ca lucrurile sa fie in regula, spune Ciolos, "e important sa pastram un contact periodic cu principalele partide".

De asemenea, premierul a sustinut ca intentioneaza sa pastreze o mare parte dintre masurile vechiului Guvern, pentru ca sunt bune.

"Intentia este ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos: Coruptia ucide cand izvoraste din incompetenta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos coruptie, #Ciolos migranti, #Ciolos Parlament , #Stiri Guvern