Cum va arata lumea peste 10 ani - Ce se va intampla cu Rusia, SUA si cum se va rupe Europa

Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 14:22
1031 citiri

Am ajuns la sfarsitul unui an marcat de tragedii, in care marile puteri au incercat sa limiteze cat mai mult expansiunea Statului Islamic. Gruparea jihadista nu a fost insa oprita, iar acum analistii se intreaba ce ne rezerva viitorul.

Stratfor prezinta predictiile pentru anul 2025, expertii si analistii agentiei fiind de parere ca nu Statul Islamic este principalul pericol ce ne pandeste in viitor, conform Business Insider.

In ceea ce priveste situatia Rusiei, analistii Stratfor anticipeaza un declin puternic. "Rusia se va prabusi", este concluzia la care a ajuns agentia americana, care noteaza ca sanctiunile Occidentului, scaderea pretului petrolului si conflictele interne vor slabi forta Kremlinului.

Drept urmare, Rusia va deveni o tara formata din mai multe regiuni semi-autonome, care s-ar putea sa nu se inteleaga intre ele. "Este putin probabil ca Federatia Rusa sa supravietuiasca in actuala formula", avertizeaza Stratfor.

In continuare, agentia americana anticipeaza ...citeste mai departe despre "Cum va arata lumea peste 10 ani - Ce se va intampla cu Rusia, SUA si cum se va rupe Europa" pe Ziare.com

#previziuni 2025, #predictii Stratfor viitor, #cum va arata lumea 2025 , #Stiri Guvern