Cum si-au rotunjit parlamentarii veniturile - case, masini, terenuri si pensii

Marti, 21 Iunie 2016, ora 08:56
891 citiri
Cum si-au rotunjit parlamentarii veniturile - case, masini, terenuri si pensii
Foto: Arhiva Ziare.com

Pe langa indemnizatiile de deputat sau senator, parlamentarii au primit bani anul trecut si din vanzarea unor masini, terenuri, chirii sau arenda, incasari de dividente sau chiar pensii.

Deputatul PSD Andrei Dolineaschi a scris in declaratia de avere ca a vandut un autoturism, in iulie 2015, fara a preciza marca acestuia, dar mentioneaza ca era avariat si ca a primit 9.500 de euro, transmite News.ro. Dolineaschi a completat la capitolul autoturisme un Opel cumparat in 2008 si un Volswagen cumparat in 2013.

Vezi si ce declaratii de avere au ministrul Educatiei sau ministrul Finantelor

Si senatorul Alexandru Cordos a vandut un autoturism, in aceasta luna. Este vorba despre un Audi, care a ajuns tot in familie, la copii, si pentru care a primit 12.000 de euro. Senatorul Mircea Dobra a vandut unei persoane fizice un autoturism pentru 3.000 de euro.

Si deputatul PNL Mircea Toader a vandut in decembrie 2015 o Dacia Duster. El a vandut autoturismul prin buy-back, la un dealer ...citeste mai departe despre "Cum si-au rotunjit parlamentarii veniturile - case, masini, terenuri si pensii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#venituri parlamentari, #declaratii avere parlamentari , #Stiri Guvern