Cum se pregateste Romania pentru razboi

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 15:05
2109 citiri
Cum se pregateste Romania pentru razboi

Razboiul civil care sta sa explodeze in Ucraina si amenintarea tot mai concreta a Rusiei lui Putin au mobilizat nu doar tot mai multe forte NATO pe granita fostului imperiu sovietic, dar i-au obligat si pe liderii romani sa isi muleze discursul pe tema cea mai importanta a momentului.

Protestele si violentele separatistilor pro-rusi din orasele mari din estul Ucrainei, declaratiile tot mai belicoase ale lui Putin la adresa Occidentului i-au facut pe unii sa vorbeasca despre probabilitatea declansarii unui nou razboi la scara mondiala.

Presedintele Traian Basescu a dat asigurari ca Romania nu este expusa unui risc al unui posibil atac din partea Rusiei. Totusi, a mentionat ca exista motive de ingrijorare intrucat am avea nevoie de rezervisti pentru a suplini Armata, dar nu avem de unde sa-i luam intrucat cei mai multi dintre ei se afla la munca in diferite tari din Europa.

Prin urmare, ceea ce avem de facut, potrivit lui T. Basescu, ar fi sa-i identificam si sa-i aducem inapoi ...citeste mai departe despre "Cum se pregateste Romania pentru razboi" pe Ziare.com

#Basescu Ponta Ucraina razboi, #Basescu rezervisti Ucraina, #Ponta razboi Ucraina tehnologie , #Stiri Guvern