Cum reactioneaza fostii ministri, dupa ce Dragnea a sustinut ca Ciolos a estimat gresit veniturile pe 2016: Dorele, probleme, ma?!

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 10:11
1131 citiri
Cum reactioneaza fostii ministri, dupa ce Dragnea a sustinut ca Ciolos a estimat gresit veniturile pe 2016: Dorele, probleme, ma?!
Foto: Facebook/Vlad Voiculescu

Fostii ministri tehnocrati reactioneaza, dupa ce presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca bugetul pe 2017 "are o gaura de zece miliarde de lei" si a amenintat ca luni ar putea forma o comisie parlamentara de ancheta.

Iata declaratiile lui Liviu Dragnea referitoare la gaura din buget si comisia parlamentara

Deputatul USR Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene in Guvernul Ciolos, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il ironizeaza pe Liviu Dragnea.

"Dorel a ajuns la guvernare.

Dorel calculeaza sa vada cit face tot ce a promis in campanie.

Ii da cu virgula. Nu incape orice ar face.

Dorel se enerveaza si explodeaza ceva cu tehocrati, comisii de ancheta si sesiune extraordinara.

Vaaai, tremuram.: )

Dorele, probleme, ma?!", a scris Ghinea pe reteaua sociala.

La randul sau, fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a sustinut ca, desi social-democratii stiau ca nu au bani pentru promisiunile... citeste mai departe despre "Cum reactioneaza fostii ministri, dupa ce Dragnea a sustinut ca Ciolos a estimat gresit veniturile pe 2016: Dorele, probleme, ma?!" pe Ziare.com

#reactii ministri tehnocrati Dragnea, #Dragnea gaura buget , #Stiri Guvern