Cum functiona industria spagii in Primaria Bucuresti? Un miliard in 7 ani

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 06:46
895 citiri
Cum functiona industria spagii in Primaria Bucuresti? Un miliard in 7 ani
Foto: Facebook/ Nicusor Dan

Primariile din Bucuresti ar trebui sa faca publice contractele si sa inceapa o auditare a cheltuirii banului public din ultimii trei ani. Presiunea publica poate determina acest lucru, afirma presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, care si-a anuntat intentia de a candida din nou pentru functia de primar general al Capitalei.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Nicusor Dan a explicat cum functioneaza retelele de fraudare a banilor bucurestenilor si a estimat ca ele au prejudiciat bugetul Capitalei cu aproximativ 120-150 de milioane de euro pe an si asta doar in zona achizitiilor publice. Totodata, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul a acuzat blatul transpartinic care a facut posibil acest furt.

Unul dintre proiectele lui Nicusor Dan este introducerea unui sistem prin care bucurestenii sa poata urmari online, in timp real, orice plata facuta de Primarie. Aflati din interviu ce alte proiecte are Nicusor Dan pentru Bucuresti, incepand de la nivelul... citeste mai departe despre "Cum functiona industria spagii in Primaria Bucuresti? Un miliard in 7 ani - Interviu cu Nicusor Dan" pe Ziare.com

#Nicusor Dan candidat primarie, #Oprescu spaga primarie , #Stiri Guvern